Ik word hier zo hebberig van!

Gisteren ben ik naar BikeMotion in Utrecht geweest. Niet omdat ik een nieuwe fiets wil kopen. Maar gewoon, een beetje rondkijken.
Zodra je binnen stapt, worden de pupillen groter. En waan je je als een klein jongetje in een grootste snoepwinkel. Nog geen meter binnen of je struikelt al over de eerste racefiets die 3x meer kost dan de Eddy Merckx die ik thuis heb staan.
Geen plannen dus maar uiteraard met inspiratie en wensen thuis gekomen.
Zoals de helmen van Smith. Superlichte en open helm met een soort honingraat. Geen vliegen dus in je helm :-). Even gepast en voelt lekker comfortabel. “Wil ik, wil ik!”

image

Ook de Wattbike geprobeerd. Cooler dan een Tacx, doordat je continu je wattage ziet. En je ziet of je het meeste uit je trapbeweging haalt. Wel duur ook €3250. Of huren voor €109 p/m.

image

Volgend jaar willen mijn vrouw en ik een rondje Nederland fietsen, dus konden we deze Giant Toughroad uiteraard niet zomaar voorbij lopen.

image

Heel veel racefietsen met schijfremmen. Rijdt over 10 jaar iedereen hiermee. Ik ben benieuwd!

image

Ook viel mijn oog op een grote poster. Een Tour du Mont Blanc. Ofwel een rondje Mont Blanc op 1 dag met 330 km en 8000 hoogtemeters. Die hoogtemeters heb ik wel eens bijna gehad tijdens mijn Alpe d’HuZes, maar het aantal kilometers was toen flink minder. Een mooie uitdaging voor op mijn fiets-bucketlist!

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s